Мисия

„Посланици на доброто“ предлага продукти с кауза в подкрепа на „Карин дом“ – терапевтичен център за работа с деца със специални нужди.
Пазарувайки при нас, вие пазарувате с кауза! Всички постъпления от продажбите с кауза подпомагат терапията на децата. Станете и вие Посланик на доброто!!!

Нашата цел е да ви предложим много добри и изгодни условия за пазаруване на атрактивни цени, лесно и бързо, с доставка до вашата врата или до офис на куриерска фирма Еконт.

Защо да изберете точно нас? 
И защо ние избрахме слончето за символ на Посланици на доброто?

Нашите предимства:

  • Пазарувайки при нас, вие правите едно добро дело – Дарявате надежда за по-добър живот на децата на „Карин дом“ и техните семейства!
  • Предлагаме богат избор от продукти за цялото семейството.
  • Всички стоки са 100% автентични с доказан произход и описания на материалите. Предлаганите продукти се доставят директно от авторите (за ръчно правените артикули) или от проверени официални дистрибутори.
  • Всички наши продукти имат 100% реални снимки и закупувате това, което виждате на снимката.
  • Може подробно и лесно да се запознаете с предлаганите от нас стоки, без да се притеснявате, че ще бъдете притискани от времето.
  • Може да върнете закупената стока в рамките на 14 дни, а ние ще ви възстановим сумата на стоката или ще я заменим с друга.
  • Нашите цени са крайни, без скрити такси по време на пазаруването.
  • Сигурност по време на плащане чрез различни онлайн и офлайн начини на плащане.
  • Използваме защитена SSL връзка когато ползвате нашият сайт, което гарантира сигурност на вашите лични данни. (Comodo SSL Certificate)

Историята за  Слончетата на Карин дом

Имало едно време момиченце на име Карин. Тя живеела в бяла къща край морето с красива градина. По цял ден слушала песните на птиците и шума на вълните, радвала се на цветята и гледала как смяната на сезоните преобразява градината. Карин била малка, но имала голяма мечта. Да обикаля света! Само че Карин не можела да пътешества, не можела дори да излезе извън прекрасната градина без своята количка. Карин не можела да върви. Но имала своята усмивка и своите мечти, своите близки и приятели, които много я обичали. Където и да отидели, до където и да пътували, те винаги се връщали при нея и й носели по едно малко слонче.

Защо точно слонче ли? Карин обичала слончета. Може би защото те са мъдри, благородни и силни животни. Може би защото имат големи сърца. Може би защото са по-различни със своя дълъг хобот и големи уши. Може би защото носят късмет… Карин събирала слончета и… събирала късмет. Всяко слонче носело част от света и магията на далечните земи, част от обичта на човека, който го е донесъл и от нейната сила и мечти. И била щастлива със своите приятели, слончета, цветя, дървета и море.
Оттогава са изминали много години.

Карин вече я няма, но нейните слончета са тук. Къщата, в която е живяла се е превърнала в „дом” за много деца – „Карин дом”.

Тук те идват, за да получат помощ, подкрепа и терапия, от които се нуждаят. Тук те се учат да ходят, да говорят, да се справят със своите трудности. Те растат, играят, смеят се, плачат, мечтаят… Слончетата са наредени на рафта, където всяко дете може да ги види и да получи частица от късмета и мечтите на Карин. Слончетата са там, за да ни напомнят за усмивката и силата й, от които всички се нуждаем. Да помним, че не само слоновете, но и ние, хората можем да бъдем мъдри, благородни, с големи сърца и щедри души… И че всеки освен от късмет се нуждае и от една протегната ръка!

Благодарим Ви, че станахте Посланици на доброто!

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.